Подорожі Україною восени-2023: Рівненщина

Подорожі Україною восени-2023: Рівненщина

Рівненську область менше відвідують туристи, але тут є, на що подивитися і чим зайнятися.

Тунель кохання

Кожен бачив фотографії закоханих у цьому місці і мріяв побувати там зі своєю другою половинкою. Тунель кохання – це коридор довжиною близько 4 км, утворений деревами. Він розташований уздовж залізничної лінії неподалік від міста Креван. Найкращий час для відвідування тунелю – осінь. У цю пору року дерева вкриті різнокольоровим листям, і фотографії вийдуть яскравими та незабутніми. До речі, у 2014 році компанія Fujifilm знімала тут відео.

Дубно

Місто має давню історію, перша згадка про нього датується 1100 роком. Однак свого розквіту воно досягло за часів правління родини Острозьких. У той час у Дубно був побудований замок, який ніколи ніким не був зайнятий. У замку є численні атракції, серед яких виставки, театральні вистави та нічні екскурсії. Крім замку, тут також є палац князя Острозького та палац князя Любомирського. Неподалік від палацу Любомирських знаходиться оглядовий майданчик з вежею Бітка. З цієї вежі відкривається чудовий вид на острів, який з одного боку розділений каналом, а з іншого – річкою Іквою.

Тараканів

Під час військових дій для протистояння ворогу потрібні укріплення та фортеці. Це було головним завданням Тараканівської фортеці, з яким вона чудово впоралася. Тараканівська фортеця пережила громадянську війну, дві світові війни та багато інших конфліктів. Однак у мирний час фортеця не отримує необхідного нагляду. Тому її варто відвідати з екскурсією або туром, поки вона остаточно не перетворилася на руїни.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *