У прокат вийшов фільм “Фелікс” про загиблого воїна Фелікса Куртанича

У прокат вийшов фільм "Фелікс" про загиблого воїна Фелікса Куртанича

Фільм “Фелікс” є документальним проектом, створеним журналісткою та телеведучою Іванною Слободянюк про загиблого воїна на ім’я Фелікс Куртанич. Цей фільм розповідає історію його сміливої боротьби за Україну, а також про його батьків, які зіткнулися з втратою сина.

Інформаційний партнер фільму, Еспресо, повідомляє:

Фільм “Фелікс” мав відкритий допрем’єрний показ у кінотеатрі “Жовтень” 28 листопада. З 30 листопада фільм став доступним для перегляду у прокаті у Києві, Вінниці та Дніпрі. Кошти, зібрані від прокату фільму, будуть передані на підтримку аеророзвідки батальйону Кульчицького, з метою закупівлі 2 Mini Shark для поліпшення роботи підрозділу.

Зйомки фільму почалися 22 липня 2022 року з початковим бюджетом $200 доларів, а пізніше люди почали підтримувати проект, роблячи донати від 2 гривень до 40 тисяч гривень.

Перша закрита прем’єра фільму відбулася 27 квітня 2023 року в кінотеатрі “Жовтень” на роковини загибелі Фелікса Куртаніча. Фільм також був показаний у благодійному турі по Україні (включаючи рідне місто Фелікса Гнівань, Львів, Івано-Франківськ, Коломия, Хмельницький, Кам’янець-Подільський, Вінниця, Хмільник, Харків) та за кордоном (Кіпр, Данія, Австрія, Ізраїль, Польща). Усі зібрані кошти від благодійних показів були передані на підтримку аеророзвідки батальйону Кульчицького та 3-ої Одеської самостійної бронетанкової бригади “Азов”, де продовжують свою службу побратими Фелікса.

Цей фільм є пошаною пам’яті загиблого воїна та символом усіх, хто віддає своє життя за Україну.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *