Благодійний фонд “Мрію жити” провів благодійний проект Mama Special 2023

Благодійний фонд "Мрію жити" провів благодійний проект Mama Special 2023
Благодійний фонд “Мрію жити” провів благодійний проект Mama Special 2023 – це соціальна ініціатива з авторським правами, яка була запущена в Україні у 2021 році благодійним фондом “Мрію жити” і має на меті підтримати та нагородити героїчних матерів, які виховують дітей з інвалідністю. Проект також спрямован на привернення уваги до проблем, пов’язаних з інвалідністю та жіночою стійкістю, та створення спільноти, де жінки можуть отримати підтримку одна від одно
10 серпня 2023 року, 16:00 в Готельно-ресторанному комплексі «Софіївський Посад» Благодійний фонд “Мрію жити» організував неймовірний урочистий захід Mama Special, на честь мам, які виховують дітей з інвалідністю.
У вирі емоцій, щасливими посмішками, музичними виступами за участю зірок і дітей, аніматорами, сюрпризами від організаторів та партнерів, Героїчні матусі і їх дітки, стали учасниками fashion- показа та відчули себе справжніми зірками і королевами неймовірного свята Mama Special 2023.
На святі також пройшла офіційна Церемонія нагородження, усі учасники отримали дипломи, іменні
статуетки, подарунки.
Гостями події стали найвідоміші представники різних сфер діяльності: політики, бізнесмени, меценати, представники партнерів, громадські діячі, журналісти, фотографи, оператори і т.д.
У 2014 році був заснований Благодійний фонд «Мрію жити» – це некомерційна організація, здійснювати благодійну діяльність, спрямовану на надання соціально-фінансової допомоги дітям з інвалідністю (ДЦП), на прискорення вирішення їх проблем та відновлення їх здоров’я.Партнер заходу: Рекламний Концерн «Харків на долонях»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *