Що відомо про аварію вертольона поблизу Ірану?

аварія

19 травня поблизу іранського кордону з Азербайджаном сталася аварія вертольота, в результаті якої постраждали Міністр закордонних справ Ірану Хусейн Амір Абдул Декіян та президент Ібрагім Раїсі. Аварія сталася під час жорсткої посадки вертольота через сильний туман у гірській місцевості.

Ця аварія сталася лише через три дні після урочистого відкриття греблі на річці Аракс на кордоні між Іраном і Азербайджаном, в якому брали участь обидва президенти. Вертольот, який перевозив міністра та президента, був частиною конвою.

Пасажири на борту вертольота, включаючи президента, змогли зателефонувати до екстрених служб для отримання допомоги. Пошуково-рятувальні роботи на місці аварії були ускладнені поганими погодними умовами, і повітряні пошуки були припинені. Продовжувалися рятувальні роботи залученими групами рятувальників.

Міністр внутрішніх справ Ірану заявив, що вони перебувають у контакті з президентським супутником, але зв’язок з районом аварії ускладнений і обмежений. Очікується, що рятувальники скоро досягнуть місця аварії, і вертольот приземлиться, щоб передати додаткову інформацію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *