Оля Полякова розповіла про відмову від шкідливих звичок

Оля Полякова розповіла про відмову від шкідливих звичок

Українська співачка Оля Полякова повідомила, що за останній період набрала вагу. Вона зазначила, що зупинила куріння електронних сигарет та припинила споживання алкоголю, проте, тепер вона почала більше їсти. На своїй сторінці в Instagram вона розповіла, що зараз споживає більше шкідливої їжі, включаючи солодощі, хоча раніше вона до них ставилася байдуже.

“Два тижні тому я припинила курити електронку. Я припинила курити і пити алкоголь. Замість цього я почала багато їсти. І не просто їсти великі порції, але також солодке. Я ніколи не була прихильницею солодкого. Але зараз мені хочеться палити, тому я шукаю втіху у шоколаді, цукерках. Загалом, друзі, плюс вісім кг”, – розповіла Полякова.

Вона також зазначила, що почала курити електронні сигарети три роки тому. Спочатку це було рідкісне заняття, але після російської агресії вона почала це робити частіше. Ймовірно, співачка намагалася знайти спосіб боротьби зі стресом. Полякова розповіла, що на початку війни стала залежною від алкоголю. Проте зараз вона відмовилася від нього, оскільки зрозуміла, що шкідливі звички негативно впливають на її здоров’я.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *