Стало відомо про польський саміт “Світ для України”, в якому взяла участь українська гуманітарна організація “Їжа для життя”

Стало відомо про польський саміт "Світ для України", в якому взяла участь українська гуманітарна організація "Їжа для життя"

Представники благодійної організації “Їжа для життя” взяли участь у міжнародному саміті “Світ для України” 28-29 вересня 2023 року, де українська волонтерка та менеджерка з комунікацій Тамара Полторацька виступила з доповіддю про гуманітарну допомогу людям, які проживають у постконфліктному регіоні України. Тамара розповіла, що робота “Їжі для життя” в Україні спрямована на надання гуманітарної допомоги людям, які опинилися в зоні конфлікту. Саміт “Світ для України” має на меті змінити правила гри, об’єднавши експертів, новаторів та активістів відновлення. Разом з іншими волонтерами та експертами в гуманітарній сфері організація поділилася найкращими практиками та обговорила сучасні тенденції. Також було обговорено важливість партнерства з місцевою владою в зонах конфлікту та шляхи кращої підтримки волонтерів, які активно працюють у кризових зонах. Запис конференції можна переглянути на Youtube: https://www.youtube.com/@w4ua888/featured

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *